donderdag 1 september 2016

KCW Summer 2016


Deze zomer deed ik voor de eerste keer mee met KCW, hoewel het me niet gelukt is om elke dag een uur te naaien. Eén van mijn excuses is dat ik mijn tijd nu vul met mijn kleuter en pasgeboren baby :-) Je kan je wellicht voorstellen dat ik soms niet echt de fut meer had om 's avonds te naaien...

Anyway, ik ben wel trots dat ik er in geslaagd ben mijn werkstukje af te werken binnen die week (patronen had ik voordien al overgenomen). Eigenlijk valt het niet echt onder de noemer van Kids' Clothes Week, maar aangezien je er wel kleren in stopt, vind ik dat het toch telt. Ik heb me gewaagd aan de minitripper uit Zo Geknipt 2. Dankzij de gedetailleerde beschrijving ging alles eigenlijk heel erg vlot, ondanks dat het een projectje is dat het achteraan het boek staat (lees: hogere moeilijkheidsgraad dan de eerste projectjes uit het boek). Je steekt er wel wat uurtjes werk in, maar het resultaat mag er zeker zijn.

Zoonlief heeft het al direct in gebruik genomen voor een logeerpartijtje bij oma & bompa. Het is gelukkig goedgekeurd :-)

Er komt binnenkort zeker nog zo'n koffertje voor kleine broer Matteo!Geen opmerkingen:

Een reactie posten